Kranio-Sakral og ALT

Anette Zioni

Ubalancer i kroppen bør vi lytte til og tage os af – somme tider med en hånd udefra.

Hvad end du udfordres af stress, piskesmæld, hjernerystelse, uro, angst eller smerte/spændingstilstande, så er der muligheder for lindring og for et bedre velbefindende. Uanset hvor gammel du er, og uanset hvor længe du har haft det. Din krop er kommet ud af balance og har brug for en hånd.

I mine behandlinger bruger jeg primært kranio-sakral terapi, bindevævsteknik og ansigts terapi, som har en blid og nænsom tilgang til kroppen og sindet. Det gør det lettere at komme ind til kernen i ubalancerne, fordi kroppen ikke spænder unødigt op undervejs. Ud fra din historie sammensætter jeg den behandling, der er bedst for dig.

Om mig

Kommunikationen med kroppen har altid interesseret mig.

Jeg har arbejdet med kranio-sakral terapi siden 2007 og har, lige fra mine første behandlinger, set så mange positive resultater, at der ikke er noget at tage fejl af: det virker!

Kranio-sakral terapien er bindeleddet mellem de øvrige dele af min arbejds- og uddannelsesmæssige baggrund, som er: min sygeplejerske-baggrund, BA i pædagogik, samt kurser indenfor krops- og kognitiv terapi. Tilsammen er de kernen mit arbejdsliv i dag, helt konkret: at hjælpe andre med at få det bedre ved at genoprette balancen i deres krop.

Kontakt

Jeg tilbyder behandlinger hhv på Frederiksberg og i Solrød

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf 20106700 eller mail: info@anettezioni.dk, hvis du vil høre nærmere om mine behandlinger eller bestille en tid.

Du kan læse mere om mine behandlinger, baggrund og priser her:

  www.anettezioni.dk