Psykolog

Louise Fredsgaard

Autoriseret psykolog og yogainstruktør

 

Hvis du har brug for én at snakke med, når noget i livet er svært, er du velkommen til at kontakte mig. Så finder vi et tidspunkt, hvor vi mødes og sammen finder ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig. Vi tager udgangspunkt i dig, afdækker dine udfordringer og ressourcer og hvad du ønsker. Jeg bidrager med min viden og erfaring, hvor det er relevant, så vi i fællesskab sigter mod, hvad der kan hjælpe dig.

 

Hvem er jeg:

Jeg blev uddannet som psykolog (cand. Psych.) i 2007. Jeg har arbejdet indenfor neuropsykologien i en årrække, hvor blodpropper, hjerneblødninger og hjernerystelser var omdrejningspunktet. Jeg arbejdede også som leder, hvorfra jeg fik erfaring med organisatorisk arbejde, personalepleje og trivsel på arbejdet. Senere arbejdede jeg som terapeut med traumer, piskesmæld, smerteproblematikker og PTSD efter trafikuheld.

I 2018 blev jeg selvstændig psykolog og har siden arbejdet udelukkende med samtaleterapi. Jeg har især erfaring med:

- stress og udbrændthed

- angst

- depression

- PTSD

- hjerneskade

- kronisk hjernerystelse og piskesmæld

- trivsel på arbejdspladsen

- sorg og krise

 

 Jeg benytter mig af kognitiv adfærdsterapi, og er derudover inspireret af Acceptance and Commitment Therapy (kaldet ACT) og metakognitiv terapi.

 

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og er underlagt tavshedspligt. Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygeforsikring, altså ydernummer, så du kan ikke benytte en henvisning fra lægen hos mig. Jeg samarbejder med sundhedsforsikringer. Hvis du er i tvivl, så kontakt mig endelig på:

 

psykolog@louisefredsgaard.dk eller på tlf. 81401488.

 

Du finder mig her:

 

www.louisefredsgaard.dk og i Solrød Sundhedshus.