Mensendieck

Birgitte Nielsen

År 2000 blev det år hvor jeg for alvor besluttede mig for at nu skulle der ske noget, så min krop ikke hele tiden opførte sig, som om den var 20 år ældre end mig. En af de nye vaner jeg grundlage var regelmæssig gymnastik – personlig individuel gymnastik – det hedder Mensendieck.
Mensendieck gymnastik er en rolig skånsom og meget effektiv metode til at få liv i muskler der er glemt – styrke musklerne – og få smidige muskler.
Muskler der ikke er i balance, påvirker led og bevægelser så der opstår skævhed, stivhed – ømhed – ja endda smerter. Forsømte muskler er svage muskler. Jeg er uddannet sygeplejerske og har altid haft stor interesse i menneskets krop og især været fokuseret på,  hvad jeg selv kan gøre for at understøtte min krops egne evner til at fungere optimalt. Mensendieck gymnastik har været så fantastisk for mig, at selvom jeg nu er uddannet Mensendieck instruktør, så går jeg stadigt til undervisning hos en kollega, jeg kan simpelthen ikke undvære min træning. Jeg er i dag +60 år gammel og jeg føler at min krop er 40 :)

Kontakt mig her:
Tlf: 24824717